Kelly Beste Teef en Jazz Zwanger!

foto1 foto2

Zo na lange tijd weer een bericht op onze website.

Druk,druk, druk geldt natuurlijk altijd in een gezin met 4 kinderen. Je valt van het ene evenement in het andere. En ondanks dat alles gewoon door gaat is er ook nog tijd voor de honden en de shows.
Nu zijn we afgelopen zaterdag om 5:30 in de auto gesprongen en naar Alkmaar gereden voor een CAC show op de ijsbaan van Alkmaar. We hadden alleen Kelly bij ons omdat Bo op vakantie was met Sandra en Tjerk.
En omdat we dus plek over hadden in de auto ging Faye ook mee, kon ze mooi naar Wognum, dat ligt in de buurt van Alkmaar.
Er waren 9 Bobtails ingeschreven bij dhr. J. Wauben, een echte Old English Sheepdog liefhebber.
Nu ziet Kelly er ook uit als een plaatje. En wij waren ook heel blij met het resultaat! 1U en daarna Beste Teef!
Het BOB ging naar Kingsize Aus Dem Elbe-Urstromtal. Een hele mooie reu van Conny Loest-Verelst.
Kelly heeft nog een res. CAC nodig voor het Nederlands Kampioenschap. Wij hopen dat binnenkort te halen op een Nederlandse show.

Maar het andere grote nieuws is dat onze Jazz( Vigilat's Kadoke Jazzelle) zwanger is van Diago ( Vigilat's License to Love)
De echo liet een aantal pups zien. Meestal gaat het er dan om of er 1 of meerdere pups zijn, dus de dierenarts telt 1,2,3 veel...
En dan begint het aftellen...
We hebben haar gewogen bij de echo, en zullen haar vlak voor de bevalling weer wegen. Dit geeft een indicatie over het aantal, maar je weet niets exact.
Over de combinatie Jazz en Diago waren we zo tevreden dat we toch nog een keer dezelfde reu hebben gebruikt.
Alle puppies uit deze combi zien er super uit, hebben geweldige karakters en zijn gewoon stabiele honden. De komende weken houden we jullie op de hoogte wat er allemaal gebeurt in onze keuken!

foto